Kim jesteśmy

Adres naszej strony internetowej to: https://achfundacja.org.pl.

Jesteśmy organizacją non-profit, której głównym celem jest promowanie wiedzy i ułatwianie stosowania jej w praktyce.

Jakie dane osobiste zbieramy i dlaczego je zbieramy oraz jak je przetwarzamy

Zbieramy dane niezbędne do utrzymania kontaktu z naszymi darczyńcami oraz beneficjentami w celu realizowania naszych statutowych działań.

Są to:

• adresy e-mail. Zachęcamy, by nie zawierały imienia i nazwiska
  • imiona i nazwiska oraz adresy darczyńców
  • imiona i nazwiska beneficjentów.

Dane przetwarzamy ręcznie lub ze wspomaganiem prostych programów.

Osadzone treści z innych witryn

Artykuły na tej witrynie mogą zawierać osadzone treści (np. filmy, obrazki, artykuły itp.). Osadzone treści z innych witryn zachowują się analogicznie do tego, jakby użytkownik odwiedził bezpośrednio konkretną witrynę.

Witryny mogą zbierać informacje o Tobie, używać ciasteczek, dołączać dodatkowe, zewnętrzne systemy śledzenia i monitorować twoje interakcje z osadzonym materiałem, włączając w to śledzenie twoich interakcji z osadzonym materiałem jeśli posiadasz konto i jesteś zalogowany w tamtej witrynie.

Z kim dzielimy się danymi

ACH! Fundacja nie udostępnia powierzonych danych innym administratorom danych z wyjątkiem podmiotu świadczącego usługi księgowe, tylko w zakresie jego obowiązków regulowanych prawem.

Jak długo przechowujemy Twoje dane

Dane przechowujemy tak długo, jak wyrażasz zgodę na utrzymywanie z nami kontaktu lub korzystasz z naszych zasobów (np. kursy online). Po cofnięciu zgody lub zaprzestaniu korzystania, przechowujemy je tylko i wyłącznie zgodnie z obowiazującym nas prawem (na przykład do celów sprawozdawczości finansowej).

Jakie masz prawa do swoich danych

W każdej chwili możesz zaktualizować swoje dane, swoje zgody dotyczące naszych kontaktów. Możesz również zażądać usunięcia przez nas Twoich danych. Każde z tych zleceń zrealizujemy w zgodzie z obowiązującymi nas przepisami prawa.

Informacje dodatkowe

Wszelkie niezbędne pytania dotyczące naszej polityki prosimy kierować do naszego Inspektora Danych Osobowych: mec. Katarzyny Fulko. Napisz mail…